Суд над українськими моряками: 4 військовополонених залишили під арештом в Москві

12.02.2019, 15:12
11623

Московський міський суд у вівторок розглянув апеляційні скарги захисту другої четвірки військовополонених українських моряків на постанову про продовження терміну тримання під вартою і залишив їх без задоволення.

Читайте також: В Москві суд виніс рішення по 12 українським морякам

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав координатор групи адвокатів українських військовополонених моряків Микола Полозов, передає Цензор.НЕТ.

“12.02.19 р. у Московському міському суді відбувся розгляд апеляційних скарг захисту другої четвірки військовополонених українських моряків: Євген Семидоцький, Андрій Оприско, Роман Мокряк, Сергій Цибізов. Усіх чотирьох військовополонених доставили в суд, однак за клопотанням слідчого, підтриманого прокурором, суд ухвалив рішення провести судове засідання в закритому режимі. Під час засідання захист клопотав про залучення копій резолюції ПАРЄ, в якій міститься вимога до російської влади про негайне звільнення захоплених військових моряків і поводження з ними згідно з нормами Женевських конвенцій. У задоволенні цього клопотання відмовлено. Підсумкове рішення суду стало таким же, як і щодо попередньої четвірки – постанову Лефортовського районного суду Москви залишено без зміни, а військовополонені залишаються в СІЗО до кінця квітня”, – розповів він.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com