“Судячи по їхніх зарплатах, їм вигідно буде захворіти”: Шарій про державне страхування для медиків

7.05.2020, 10:31
71649

Захворівши на коронавірус, українські медики отримуватимуть від держави 200 тисяч гривень. Судячи по зарплатах медичних працівників в Україні, їм вигідно буде захворіти.

Читайте також: “Антикоронавірусний танець”: луцькі медики записали черговий розривний хіт (відео)

Про це в ефірі ток-шоу “19” на телеканалі ZIK заявив український політик, блогер Анатолій Шарій.

“Лікар – це людина, яка рятує людей та не дає їм померти. Тому зараз за них почали боротися дві політичні сили. Це “Слуга народу” і “Європейська солідарність”. Хто крутіше позолотить лікаря. Та я думаю, що лікарі в Україні не такі дурні, щоби не зрозуміти, що ЄС їх знищувала стільки років, а “Слуга народу” просто хоче підмазатися перед виборами”, – зауважив Анатолій Шарій.

Тому, вважає блогер, законопроєкт про страхування медиків, який 7 травня має розглянути Верховна Рада, – це ахінея, а не реальна допомога медикам.

“Вони пропонують 200 тисяч, якщо лікар захворів. Всі лікарі навмисно почнуть хворіти. Я серйозно це кажу. Судячи по їхніх зарплатах, їм вигідно буде захворіти. Вони знатимуть, що вони не помруть, що їх вилікують, вони поголовно хворітимуть, щоб отримати ці виплати. Я поважаю лікарів, але якби я був лікарем, я би теж хотів захворіти. Але насправді, їх підштовхують, щоб вони захворіли, пишучи дурнуваті законопроєкти, які обговорюють дві нерозумні політичні сили. Подивимося, що з цього вийде”, – прокоментував Анатолій Шарій.

Як відомо, сьогодні, 7 травня Верховна Рада України збереться на позачергове пленарне засідання.

Серед інших законопроєктів також заплановано розглянути проєкт закону про несення змін до закону “Про захист населення від інфекційних хвороб” (щодо визначення розмірів обов’язкового державного страхування працівників державних і комунальних закладів охорони здоров’я, зайнятих у сфері захисту населення від інфекційних захворювань (№ 3376).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com