“Світ ширший, ніж твій бункер”, – Зеленський засоромив Путіна в інтервʼю інорземним журналістам

29.04.2023, 13:33
139769

Під час війни немає відпустки і не можна сидить в бункері як президент Росії Володимир Путін, щоб розуміти, що “світ ширший”.

Читайте також: Рівень загрози ракетного удару надзвичайно високий: РФ знову збільшила кількість “Калібрів” у Чорному морі

Про це сказав президент України Володимир Зеленський в інтервʼю фінським, шведським, данським і норвезьким журналістам, відповідаючи на запитання чи був він під час війни у відпустці.

Він зазначив, що за час повномасштабного вторгнення Росії на територію України було дуже складно всій державі, за його словами, в перші дні війни був “шок, трагедія”. За його словами, найбільш складно тим, хто втратив рідних, близьких. “Їм набагато складніше, ніж мені”, – додав Зеленський. За його словами, він весь час з українцями і переживає за ці втрати.

“В мене не було відпустки, бо я не можу собі її дозволити, немає відпустки на війні”, – наголосив Зеленський.

При цьому додав, що іноді йому потрібні якісь години для того, щоб не втратити адекватність. “Треба себе перемкнути – щось почитати, подивитись. Я це роблю”, – сказав Зеленський. При цьому додав, що іноді має таку можливість вночі або рано-вранці. “Дуже рано я прокидаюся і читаю літературу, бажано літературу, а не інтернет. Іноді, як ми всі сучасні люди, починаєш читати книгу і плавно переходиш до мобільного телефону і так заходиш в Інтернет, щоб почитати, що є в світі. Це дуже важливо знати за що ми боремося, бути адекватним”, – наголосив президент України. За його словами важливо поспілкуватись з людьми, журналістами.

“Не сидіти в бункері, а розуміти, що світ ширший, ніж твій бункер. Ми розуміємо про кого я говорю”, – сказав Зеленський, натякаючи на президента Росії Володимира Путіна.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com