Світлана Лобода виступила з росіянами на одній сцені на корпоративі в Дубаї – росЗМП

17.10.2023, 12:32
148373

Співачка Світлана Лобода виступила на приватному корпоративі в Дубаї з росіянами на одній сцені.

Читайте також: Буданов переконав 19 росіян здатися в полон: спецпризначенець розповів про одну з операцій ГУР

Принаймні так стверджує російська пропагандистка Олена Жигалова. За її інформацією, яку вона розмістила у своєму Telegram-каналі, Лобода в одному з місцевих готелів виступила на дні народженні жінки, на ім’я Христина. Виконавиця заспівала свої відомі російськомовні хіти.

Ба більше, ведучим дійства був росіянин Олександр Бєлов, розважав гостей російський ілюзіоніст, а співак Араш заспівав “Восточные сказки”.

Світлана Лобода вже прокоментувала заяви пропагандистів. У коментарі для “МУЗВАР”, артистка підтвердила, що виступала на корпоративі в Дубаї. За її словами, замовницею була громадянка Казахстану. Також виконавиця підтвердила, що співала російською мовою. Лобода запевнила, що кожне замовлення ретельно перевіряється менеджментом, тож вона б не виступила для людей, які підтримують війну в Україні.

“Кожне замовлення, що надходить до артиста, ретельно перевіряється менеджментом на відповідність його позиції, що була заявлена раніше. Замовницею концерту Світлани Лободи 15 жовтня, що відбувся у Дубаї, була громадянка Казахстану, прихильниця Світлани. Склад кожної програми формується на основі улюблених пісень замовника. Артист виконує свої треки в оригіналі, незалежно від публічного чи приватного характеру заходу, ця позиція також залишається незмінною”, – прокоментувала артистка.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com