Світлану Лободу у Польщі під час зустрічі з біженцями освистали

11.08.2023, 16:32
144974

Співачка Світлана Лобода днями відвідала Центр гуманітарної допомоги у Варшаві, де сьогодні проживає понад 600 українців.

Читайте також: Російська ракета забрала їхній голос і життя: у Запоріжжі загинули дві артистки (фото, відео)

Артистка поспілкувалася з біженцями, привезла їм побутову техніку, спортивне знаряддя для дитмайданчика. Також під час зустрічі Лобода виконала декілька пісень а капела українською зі свого репертуару. Захід відвідало кілька десятків людей. На зустрічі було чимало прихильників Лободи, які залюбки з нею фотографувалися і дякували за допомогу.

Втім, були й ті, хто дізнавшись про виступ Лободи на заході, демонстративно покинули залу. Про це пише “Радіо Свобода”. Судячи з відео, яким поділилося видання, багато українців освистали Лободу. Їй дорікнули, що після 2014 року вона продовжувала виступати в росії, а на місцевих каналах розповідала, що в Україні “нацисти”, які її переслідують.

Своєю чергою Лобода виправдалася, що з початком повномасштабної війни вона залишила рф і свою кар’єру, яка перебувала на піку:

“Ну як можливо давати концерти в росії, якщо я покинула все, залишила свою кар’єру, яка була на піку і просто сказала всім “до побачення”, – сказала Лобода.

Люди у залі вигукували обурливі коментарі: “Вона сюди приїхала співати… Та в неї совість є?”, “Лише нещодавно кричала, що путін хороший”.

Втім, коли у Лободи з зали запитали “хто путін”, артистка відповіла: “це не людина”.

“Вона приїжджає, маніпулює оцією показною добротою. Це реально огидно”, – сказала одна з біженок, яка була на заході, про своє ставлення до Лободи.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com