Син зарізав матір та важко поранив батька: деталі жорстокого злочину на Одещині (фото)

11.11.2020, 16:12
88834

В Одеській області 20-річний хлопець зарізав матір і важко поранив батька через докори в неробстві.

Читайте також: Пішла на день народження до подруги: на Кіровоградщині молодик жорстоко вбив, а потім зґвалтував 22-річну дівчину

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Одеській області.

“Спланувавши все заздалегідь, 20-річний хлопець нагострив ніж, дочекався, коли батько і мати заснуть, а потім зайшов до них у кімнату і став наносити удари. Поранені жінка з чоловіком ледь змогли виштовхати сина з дому і, закривши за ним двері, викликали поліцію і швидку допомогу”, – йдеться в повідомленні.

Зловмисник після цього вибив вікно, вліз у будинок і знову накинувся з ножем на батьків. Загалом він завдав їм близько 15-ти ножових ударів.

“45-річного чоловіка і його 46-річну дружину госпіталізували. Жінка від отриманих поранень через кілька годин померла в лікарні. Її чоловік залишається у вкрай важкому стані”, – повідомили в поліції.

Поліцейські розшукали і затримали підозрюваного. За його словами, він давно виношував намір вбити батьків через те, що ті нібито не давали йому гроші і ображали за неробство.

За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com