Сирський з’явився на фронті і назвав своє головне завдання (фото)

29.02.2024, 17:31
155031

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав 29 лютого військові частини на Авдіївському та Курахівському напрямках, де тривають жорсткі бої. Головком назвав своє головне завдання.

Читайте також: Блокування польського кордону: яка ситуація на пунктах пропуску

Про це генерал-полковник написав у Мережі та виклав фото з передової.

Сирський вказав, що продовжує роботу у військових частинах, які тримають оборону на Авдіївському та Курахівському напрямках.

Українські бригади ведуть жорсткі бої з противником, сили якого переважають. Окупанти зазнають суттєвих втрат у живій силі та техніці, однак вперто продовжують атакувати українські позиції, іноді мають успіх на окремих ділянках.

Головна моя задача – ефективно використати бойові можливості озброєння і військової техніки наших підрозділів для нанесення максимальних втрат противнику та знищення значної частини його артилерії та бронетехніки; утримати займані позиції і відновити положення там, де ми відійшли”, – йдеться в заяві головнокомандувача ЗСУ.

Він додав, що, звісно, для посилення оборони на головних напрямках потрібно грамотно розподіляти наявні резерви.

Сирський поінформував, що під час роботи з командирами бригад основну увагу звертає на те, як організована робота на пунктах управління щодо вогневого ураження противника, на своєчасність та адекватність ухвалених рішень відповідно до ситуації та на підтримання постійної взаємодії між частинами і підрозділами.

“Пишаюся нашими військовослужбовцями, які щоденно демонструють зразки доблесті, мужності та вірності військової присязі в боротьбі за свободу та незалежність України!” – резюмував генерал-полковник.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com