Таранив кордони із поліцейських авто: у Рівному копи ловили нахабного порушника

18.12.2018, 14:15
6749

Пізно увечері на вулиці Льонокомбінатівська у Рівному екіпаж роти поліції помітив автомобіль “Mercedes-Benz ML 430”, який їхав без світла та проігнорував вимогу правоохоронців зупинитися.

Читайте також: Моторошна ДТП на Житомрщині: є загиблі та постраждалі

Екіпажі патрульної поліції розпочали переслідувати позашляховик, який виїхав на автодорогу “Київ-Чоп” та поїхав у бік столиці, пише Народна правда з посиланням на ВК поліції Рівненської області.

Неподалік села Горбаків Гощанського району поліцейські заблокували рух, але той розвернувся та поїхав у сторону Рівного зустрічною смугою.

Аби зупинити правопорушника, поблизу Рівного створили штучний затор. Водій автомобіля “Mercedes-Benz” об’їхав стоячий транспорт та зіткнувся зі службовим автомобілем “Mitsubushi Outlander” під керуванням 22-річного молодшого лейтенанта поліції. Після цього водій позашляховика, не зупиняючись, продовжив втікати.

Близько 23 години на вулиці Басівкутська під час переслідування екіпаж патрульних почав здійснювати обгін авто зловмисника. У цей час водій “Mercedes-Benz ML 430”, скерував свій транспортний засіб на службовий “Mitsubushi Outlander”, намагаючись скинути його з дороги.

Унаслідок зіткнення обидва авто здійснили наїзд на придорожнє огородження. Після зупинки, троє поліцейських вийшли з автомобіля і намагалися наблизитися до автомобіля “Mercedes-Benz”, водій якого почав рухатися заднім ходом на поліцейських, які були змушені здійснити кілька пострілів по колесах.

З’ясувалося, що за кермом позашляховика перебував 42-річний житель селища Понінка Хмельницької області. В салоні “Mercedes-Benz” також перебувала 38-річна дружина водія та малолітня донька.

Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили пневматичні пістолет та гвинтівку. Чому чоловік чинив опір, пояснити не зміг.

Правопорушника помістили до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com