”Тебе треба заткнути!”: українська журналістка принизила голос ”антимайдану” на росТБ

12.12.2018, 13:13
6419

Українська журналістка Яніна Соколовська яскраво поставила на місце cкандального ведучого, голос “антимайдану” Юрія Кота в ефірі російського телебачення.

Читайте також: Російська пропагандистка осоромилася новим фейком про “жахи” в Україні

Суперечка між ними сталася під час обговорення слів замміністра з питань тимчасово окупованих територій Георгія Туки. Зокрема, на пропагандистській програмі “60 хвилин” телеканалу “Росія 1” показали його коментар про зростання проросійських настроїв у Запорізькій області й необхідність негайно вирішувати цю проблему.

“Якщо ми можемо сказати, що Харків абсолютно проукраїнський і вважає себе форпостом, якщо Дніпро абсолютно проукраїнське і вважає себе форпостом, то щодо Запоріжжя і Одеси є запитання. Тому що там ростуть дійсно антиукраїнські настрої і владі дійсно потрібно з ними працювати. Не факт, що вони повинні працювати у силовому напрямку, тому що силою на українців впливати – ну це смішно, їй-богу. Потрібно впливати соціально, піднімати ці регіони”, – прокоментувала тривожну заяву Туки Соколовська.

Однак Кот під час її виступу постійно перебивав опонентку і вигукував пропагандистські тези Кремля.

“Харків?! Дуже смішно! Антиукраїнські (настрої. – Ред.) чи проти злочинців, які захопили владу?! Яніно, непереконливо ні в чому!” – намагався перекричати Соколовську посіпака окупантів.

Такою поведінкою він вкрай розлютив журналістку, і вона поставила його на місце в доволі жорсткій формі, сказавши замовкнути. “Замовкни заради Бога!” – різко відповіла вона зраднику України. Однак це не зупинило Кота і він продовжив сперечатися із Соколовською.

“Молодець, у стилі Туки! Мене треба знищити, скажи, розстріляти!” – не вгамовувався колаборант. “Ні, тебе заткнути треба. Поговориш вдома із дзеркалом”, – припинила його обурення журналістка.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com