“Тепер у небес свій поліцейський”: від раку помер 11-річний патрульний Сашко

29.12.2021, 19:33
108351

Сашко Андрійчук з Чернівецької області, якому діагностували пухлину мозку четвертої стадії з метастазами, помер після років боротьби з хворобою.

Читайте також: Запалили свічку: у поліції розповіли, через що стався вибух у лікарні на Прикарпатті

Про це повідомила волонтерка притулку для жертв домашнього насильства “Місто добра”, куди потрапила родина хлопчика, Марта Левченко.

“Тепер у небес буде свій поліцейський… Наш любий захисник Міста добра…. Будемо пам’ятати і любити тебе завжди…”, – сповістила вона.

На початку року хлопчика прийняли до лав патрульної поліції, тим самим виконавши його мрію. Для цього для Сашка пошили форму, виготовили жетон та влаштували церемонію за участі десятків копів з двох областей.

Цьогоріч Сашко відсвяткував свій 11-ий день народження, перший – в рангу поліціянта. “Колеги за службою” час від часу приходили до нього в гості.

Поховають хлопця теж як поліціянта. Церемонія прощання відбудеться в селі Шишківці (Кіцманський район Чернівецької області) в четвер, 30 грудня.

“Ми дуже любили свого маленького поліцейського і попри все сподівалися на чудо… Завтра Сашка поховають як поліцейського, його мрія буде з ним до самого кінця”, – зазначила Левченко.

Волонтерка також розмістила один з останніх відеороликів з Сашком.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com