Тіна Канделакі заявила про домагання Саакашвілі (відео)

25.06.2020, 21:20
76566

Грузино−російська телеведуча Тіна Канделакі заявила про домагання з боку екс−президента Грузії Михайла Саакашвілі, який недавно очолив виконком Нацради реформ. Про це вона заявила в ефірі YouTube−каналу “Подруги”.

Читайте також: Ідіть до чортової матері: Саакашвілі почав лютувати під час онлайн-зустрічі з бізнесменами (відео)

“У мене є класична історія, коли мене спробував домагатися Саакашвілі. Вже як би в зрілому віці. Там дійшло до бійки. Ви знаєте, я не знаю, може це я, і це мій характер, і мій темперамент. Я сказала: “Постав мене на місце, будь ти проклятий!” І я впевнена, що нога жодного грузина не вступить на твою могилу”, − сказала Канделакі.

Телеведуча розповіла про грузинський звичай, коли в головному святому місці − в Кафедральному храмі Светіцховелі у Мцхеті − ховали великих правителів під плитою храму і люди ходили по їхньому праху.

Читайте також: Саакашвілі назвав завдання, які поставив перед ним Зеленський

“Це найбільша честь, коли по твоєму праху йдуть. Я говорю, навіть праху не буде, щоб нога ступила. І у нас дикий стався скандал. Мене багато років не впускали до Грузії. Тому що він спробував мене в цьому сенсі “прохарасити”, але не вийшло. Мені здається, він сам злякався”, − розповіла Канделакі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com