Тіна Кароль в ефектних образах виступила на шоу “Різдвяна історія” (фото)

23.12.2019, 17:10
57541

22 грудня, у столичному Палаці спорту відбулося відкриття масштабного 3−денного шоу “Різдвяна історія з Тіною Кароль”, яке співачка готує спільно з командою каналу “1+1”. Повідомляє ТСН.

Читайте також: “Гаряча дівчинка”: Настя Каменських виклала у Мережi сексуальне фото

В цьому шоу беруть участь популярні українські артисти, які підготували багато музичних сюрпризів. Атмосферу свята створюють різдвяні декорації. Вона продемонструвала кілька розкішних луків в елегантних сукнях, які чудово сиділи на її стрункій фігурі.

Приголомшило глядачів унікальне вбрання артистки з LED−підсвічуванням, яке створила спеціально для цього шоу українська дизайнерка Вікторія Гресь. Основою для сукні став об’ємний каркас з сотнями лампочок, які світилися різними кольорами.

Співачка постала і в національному вбранні з красивим вінком на голові.

Несподівано було побачити Кароль у кумедному костюмі великого імбирного пряника. У ньому артистка з’явилася під час виступу DZIDZIO і станцювала разом з дитячим балетом. Після завершення композиції DZIDZIO теж одягнув схожий костюм пряника.

У шоу “Різдвяна історії” також взяли участь MONATIK, DZIDZIO, Беz Обмежень, Олег Скрипка й ВВ, KHAYAT і “Жіночий квартал”. Вони виконали на сцені давні українські колядки у сучасному аранжуванні, а також улюблені всіма глядачами хіти.

Читайте також: Ротару в Росії потрапила у новий скандал: деталі

Вже сьогодні на публіку чекає другий день галаконцертів “Різдвяна історія з Тіною Кароль”, в якому також візьмуть участь “Время и Стекло”, MICHELLE ANDRADE, KAZKA і The Hardkiss.

Надя Дорофєєва та Позитив у костюмах Санти і Снігуроньки піднімуться в повітря на великих неонових санях, а MICHELLE ANDRADE стане на ковзани і виконає номер разом з маленькими фігуристами.

На сімейному шоу, крім яскравих виступів зірок, на глядачів чекають атмосферні декорації − сцена у вигляді великого подарунка, льодовий каток, 3-метрова 3D-ялинка і ялинкова іграшка, яка світиться.

Ведучим масштабного концерту разом з Тіною Кароль буде маленький хлопчик − Євген Лебедин, який раніше зіграв роль сина артистки у першому мюзиклі “Різдвяна історія”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com