Трендові сумки на осінь 2021: моделі, які вибирають жінки з хорошим смаком

15.10.2021, 10:37
102953

Сумка – це важливий атрибут сучасного образу

Новий сезон порадує нас достатком стильних аксесуарів: моделі на ланцюжку, з широкими лямками і декором, мінімалізм і трендова геометрія. Давайте дізнаємося які кольори і розміри будуть затребувані цієї осені і взимку. У цій статті ми пропонуємо вашій увазі 10 найактуальніших сумок сезону.

Благородний колір

У цьому сезоні, вибирайте спокійні і благородні кольори, так ви точно не прогадаєте. Аксесуари в відтінках коричневого кольору, зеленого, бордового, синього стануть модною альтернативою традиційним чорним сумкам.

Модель теплого карамельного відтінку успішно знаходить своє продовження в осінньо-зимових ансамблях. Натуральна шкіра і якісні еко-замінники – актуальні матеріали сезону.

Світлі відтінки

Відмовтеся від кричущих неонових кольорів. Моделі в світлих тонах, навпаки, стануть фаворитом серед жіночих сумок 2021/22. Вони легко порозуміються з будь-яким стилем та не будуть перетягувати увагу на себе.

Що стосується розміру сумки, віддавайте перевагу компактним моделям. Громіздким аксесуарам в новому сезоні не місце.

З широкими лямками

Сучасні тенденції не обійшли стороною сумки з широкими лямками. Їх зручно носити через плече. Довжину плечового ременя можна регулювати, щоб аксесуар сильно не бовтався і не спричиняв дискомфорту при ходьбі. Таку модель гідно оцінять як молоді дівчата, так і жінки старшого віку.

Читайте також: Весіллю бути: переможець “Холостячки” Еллерт зробив Мішиній пропозицію руки і серця

Геометрія

Нестандартним і досить вдалим рішенням буде покупка сумки геометричної форми. Це може бути правильний квадрат, шестикутник, подовжений прямокутник, ромб, овал або круг. Трендова “геометрія” додасть родзинки будь-якому вбранню.

На ланцюжку

У модних колекціях осінь-зима сумкам на ланцюжку відведено особливе місце. Вони виглядають стильно і невимушено, прекрасно вписуються в повсякденні, офісні та романтичні образи.

Будь це великий, масивний ланцюг або тонкий – не має ніякого значення. У моді не тільки металеві, а й пластикові ланки звичного сріблястого або золотистого забарвлення.

З логотипом бренду

Аксесуари з логотипом бренду перестають бути демонстрацією поганого смаку. Це тренд сезону осінь-зима 2021/2022. Такі моделі найкраще поєднуються з речами простого крою, без зайвих деталей.

Мінімалізм

Стиль мінімалізм можна назвати аристократичним. Аксесуари в лаконічному виконанні зроблять образ дорожчим і елегантнішим. В тренді сумки жорсткої форми без нав’язливого декору.

 

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com