Третя штурмова бригада показала інтенсивні бої в Авдіївці, коли туди зайшли перші бійці (відео 18+)

20.02.2024, 08:31
154460

Третя окрема штурмова бригада, яку терміново перекинули до Авдіївки для підсилення оборони, опублікувала відео з інтенсивними боями в місті. На кадрах зафіксовані бойові дії під час рейду 1-го механізованого батальйону бригади, бійці якого першими зайшли на захоплену ворогом ділянку.

Читайте також: Ворог наступає на Запорізькому напрямку: Тарнавський заявив про 10 атак

Відповідне відео з’явилося в YouTube-каналі 3-ї ОШБр.

На відео з Авдіївки бійцям 3-ї ОШБр доводиться працювати в умовах безперервного ворожого вогню з артилерії, скидання керованих авіаційних бомб, атак FPV-дронів та суттєвій чисельній перевазі російських сил.

Попри складність ситуації, українські військові не втрачають бойовий дух, продовжують виконувати завдання, діють чітко та злагоджено.

На кадрах видно, як під час боїв захисники надають першу допомогу пораненим побратимам, морального підтримують один одного і жартують, щоб послабити напругу:

“Я пішов на марксмена (піхотного снайпера – ред.), щоб бути далі від лінії фронту, в результаті ще ближче став. А я – взагалі мінометник. Тут, по ходу, зібрались всі, хто хоче бути подалі: медики, марксмени, мінометник…”

На ролику також зафіксована робота бійців 3-ї ОШБр зі станкового гранатомета і СПГ, ураження ворога FPV-дронами, закладання вибухівки та успішний підрив будівлі з окупантами.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика! 18+

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com