“Три умови кандидату”: Вакарчук звернувся до політиків (відео)

15.02.2019, 09:12
12087

Кандидати в президенти повинні вийти на відкриті дебати з опонентами, повідомити імена людей, яких призначить на керівні посади після обрання, продемонструвати свої виконані обіцянки.

Читайте також: Вакарчук розповів про зустріч із Порошенком (відео)

Такі умови озвучив музикант Святослав Вакарчук у своєму відеозверненні.

“Кандидат у президенти повинен взяти участь в теледебатах з опонентами або в програмах подібного формату, які відбуватимуться в прямому ефірі і без наявності суфлера.

Кандидат у президенти має назвати імена членів своєї команди. Це, в першу чергу, стосується призначень, що відповідають президентським повноваженням, а саме: міністра закордонних справ, міністра оборони, начальника Генерального штабу Збройний сил, генерального прокурора, керівника Служби зовнішньої розвідки, керівника Служби безпеки.

Кандидат у президенти повинен продемонструвати на реальних фактах, як він чи вона виконували свої обіцянки в минулому. Це стосується тих, хто вже обіймав державні посади або обіймає їх зараз”, – сказав Вакарчук.

Він наголосив: якщо одна з цих трьох умов не буде виконана, за такого кандидата в президенти голосувати не слід.

“Ми обираємо не месію, не чарівника, не супергероя. Ми обираємо людину. Людину, яка має відстоювати наші цінності та наші інтереси. Зробімо свій вибір відповідально”, – закликав музикант.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com