Вакарчук розповів про зустріч із Порошенком (відео)

12.02.2019, 12:11
11582

Соліст гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук розповів про свою зустріч із президентом України Петром Порошенком, яка відбулася з ініціативи глави країни.

Читайте також: Святослав Вакарчук не братиме участь у президентських виборах (відео)

Як повідомляє Народна правда, про це Вакарчук розповів у програмі KishkiNa.

“Він просто запитав, які мої плани, що я думаю про країну… він не питав мене про це (чи має Вакарчук намір балотуватися на пост президента України – НП)”, – розповів співак.

Також пролунав у передачі й натяк на кандидата у президенти Володимира Зеленського, хоча прямо його прізвища Вакарчук не назвав.

Ведуча навела висловлювання Вакарчука: “Коли людина, що вочевидь залежна від олігархів, говорить, що олігархи – зло, вона вочевидь не є щира”.

“Я говорив це про всіх, хто міг би сказати такі слова… коли ти кажеш, що треба боротися з олігархами, а разом з тим сам є зв’язаний так чи інакше з олігархом, то не важливо, яке твоє прізвище, і не важливо, чи ти кандидат в президенти, чи ні, але ти кажеш неправду”, – сказав Вакарчук.

Також ведуча намагалася з’ясувати у Вакарчука, чи буде він виступати на інавгурації Зеленського, якщо той стане президентом та запросить його, проте співак так і не дав чіткої відповіді на це запитання.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com