Тримав руку на його серці: Орландо Блум показав фото з Володимиром Зеленським

28.03.2023, 18:30
138060

Орландо Блум, який є послом доброї волі ЮНІСЕФ, у межах свого візиту до України зустрівся з президентом Володимиром Зеленським. В Instagram актор опублікував їхню спільну світлину, на якій зазнімкований дуже милий момент: Блум тримає руку на серці Зеленського, який поклав свою руку зверху.

Читайте також: Росіяни намагаються захопити Бахмут, залучили найкращі підрозділи – Сирський

Орландо виклав також фото з першою леді Оленою Зеленською, яке було зроблене під час їхньої участі у зустрічі “ЮНІСЕФ: Молодь для України. План відновлення”. На світлині вони люб’язно про щось говорять.

“Я мав честь зустрітися і з президентом @zelenskiy_official, і з першою леді України @olenazelenska_official. Це було їхнє рішення залишитися і очолити свою країну на початку, який був маяком надії та прикладом для решти світу унікального стоїцизму, стійкості і мужності, яку я бачив у всіх українцях, яких зустрів за три дні свого візиту @unicef. Я дуже вдячний їм за підтримку програм @unicef і за те, що вони поставили дітей у центр порядку денного уряду. Ця війна позбавила дітей дитинства, а сім’ї вже більше року переживають насильство, травми, втрати, руйнування і переміщення. Мені пощастило зустріти кількох своїх героїв, але не всі герої народжуються рівними”, – написав актор у дописі.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com