Трюдо заявив про готовність співпраці з Україною у справі розслідування авіакатастрофи в Ірані

8.01.2020, 18:51
59130

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявляє, що катастрофу українського літака компанії “Міжнародні авіалінії України”, що сталася поблизу аеропорту Імам Хомейні (Тегеран), треба ретельно розслідувати.

Читайте також: В МАУ прокоментували авіакатастрофу українського літака у Тегерані

Про це йдеться у повідомленні на сайті канадського прем’єра.

Трюдо заявив, що приєднується до канадців з усієї країні, котрі шоковані та засмучені, дізнавшись про катастрофу літака біля Тегерана, внаслідок якої загинуло 176 людей, у тому числі 63 канадці. У цьому зв’язку прем’єр Канади від імені уряду Канади, своєї дружини Софії та від себе висловив найглибші співчуття тим, хто втратив членів родини, друзів та близьких у цій трагедії.

“Наш уряд продовжить взаємодіяти з міжнародними партнерами, аби забезпечити, щоб ця катастрофа була ретельно розслідувана, і щоб на питання, які цікавлять канадців, були відповіді”, – наголосив Трюдо. Він запевнив громадян Канади, що їхня безпека і захист займають найвищий пріоритет. Трюдо додав, що міністр закордонних справ Канади Франсуа-Філіп Шампань підтримує зв’язок з урядом України і розмовляє з компетентними органами влади і міжнародними партнерами, а міністр транспорту Марк Гарно також налагоджує взаємодію з міжнародними партнерами.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com