“Це чергове пробиття дна”, – соцмережі про пропозицію “слуги” заблокувати Telegram

14.05.2020, 11:52
72319

Народна депутатка від фракції “Слуга народу” Вікторія Підгорна запропонувала вслід за “Однокласниками”, “ВКонтакте” та іншими російськими соціальними мережами заблокувати популярний месенджер Telegram, через який, як вона вважає, поширюється злочинна та сумнівна інформація.

Читайте також: Нардепка від “Слуги народу” запропонувала припинити роботу Telegram

“Друзі, є питання. Як ви ставитеся до ідеї закриття Telegram – з огляду на його бекграунд так сказати? Чому ОК (соцмережа “Однокласники”), ВКонтакте закриті, а Telegram цвіте і поширюється, хоча часто використовується в сумнівних, а іноді і в злочинних цілях?” – написала Підгірна.

Проте, як вважають автори Telegram-каналу “Крокодил”, жінка, яка входить до партії, котра вибрала своєю ідеологією лібертаріанство, не може пропонувати прийняти таке рішення, адже це остаточно знищить рейтинг партії-лідера.

“Нічого не створивши у своєму житті, вона пропонує блокувати ресурс, яким користуються мільйони українців. Насправді, це чергове пробиття дна. Вони хочуть дізнатися, схаває це народ чи ні.

До сих пір не розумію, яким чином блокування ресурсів і цензура можуть виходити від представника партії з ідеологією лібертаріанства. Ех, таке відчуття, що у слуг народу стоїть завдання знищити свій рейтинг. Забороніть їй писати пости, як свого часу заборонили це робити любителю повій в Раді Яременко”, – йдеться у дописі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com