Це вже її восьма вагітність: на Волині жінка народила двійню у швидкій

28.11.2023, 18:32
150521

Жінка з селі Шклинь Волинської області народила двійню прямо в машині екстреної медичної допомоги. Відомо, що це восьмі пологи жінки.

Читайте також: На Київщині мати-вихователька перетворила будинок сімейного типу на катівню для дітей (відео)

При написанні матеріалу використовувались такі джерела: Facebook-сторінка Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та сайт Perinatal center.

Деталі

Так, уночі 26 листопада до Горохівського відділення ЕМД надійшов виклик про передчасні пологи.

Бригада швидко прибула на місце виклику, медики вирішили негайно госпіталізувати 33-річну породіллю. Термін її вагітності був приблизно 20 тижнів.

Під час транспортування пологова діяльність різко зростала. Тому фельдшер вирішив приймати пологи прямо в машині швидкої на узбіччі дороги.

Жінка народила двійню – хлопчика та дівчинку, їх вага до 500 г.

Маму разом з новонародженими доставили до профільного закладу охорони здоров’я. Зараз вони перебувають там під наглядом лікарів.

Медики звернулись до вагітних жінок, які проживають на території області та закликали не наражати себе та своїх дітей на небезпеку. Важливо обов’язково спостерігати вагітність у закладі охорони здоров’я, за можливості, заздалегідь приїздити до пологового.

Це допоможе дітям з’являлися на світ під контролем профільних спеціалістів, де є все необхідне обладнання для порятунку життя.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com