“Цей “підбарижник” знає як красти, а не будувати”: Саакашвілі жорстко “проїхався” по Гройсману (відео)

7.07.2019, 10:49
32150

Колишній Президент Грузії та голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, який балотується зі своєю партією до Верховної Ради, емоційно виступив на програмі “Голос народу” на 112 телеканалі, назвавши Прем’єр-Міністра України Володимира Гройсмана “злодієм та підбарижником”.

Читайте також: “Підніми задню частину тіла, вимітайся з Кабміну”,– Саакашвілі звернувся до Гройсмана (відео)

Грузинський політик обурився тим, що Гройсман, не маючи вищої освіти та обманюючи громадян, продовжує красти та наживатися на пересічних українцях. Він зазначив, що, за словами Гройсмана, у нього немає грошей, проте, його політична реклама “всіяла” всю Україну.

“Боюсь запитати: звідки у Прем’єр-Міністра Гройсмана, у якого написано, що все його майно – це одна квартира, яку купила йому теща, звідки у нього стільки грошей, що під кожним деревом висить його білборд? Звідки у нього стільки грошей, що на кожному телеканалі його реклама? Звідки у цієї молодої людини, у якої навіть немає вищрї освіти, тому що у свій час батько посадив його директором свого ринку, і купив йому диплом, звідки у нього стільки грошей, щоб купувати політичні групи, партії, активістів? А знаєте звідки? А від того, що дороги Дніпропетровськ-Мелітополь не існує Її просто вкрали. А Гройсман, по тій дорозі “натикає” своїх білбордів і коли ви будете вбивати на ній свої колеса, глянете на нього і прочитаєте “Знаю як будувати!” Та ти знаєш як красти, а не будувати.

Це не знущання над людьми, що посадили в Україні Прем’єра без вищої освіти? Просто звичайного дрібного злодія. Навіть не барига, а “підбарижник”, тому що барига був його начальник”, – заявив Саакашвілі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com