Ці напої найнебезпечніші для фігури: що не можна пити при схудненні

26.09.2021, 22:22
101833

Багато продуктів під час схуднення заборонені, оскільки сприяють додаванню зайвих кілограмів. Але з’ясувалося, що існують і напої, які називають “калорійною бомбою”. І це, не кажучи про те, що алкогольні напої змушують забути про заборони та з’їсти більше солодкого і шкідливого.

Читайте також: З вівторка очікується дводенна магнітна буря потужністю 5 балів

Які алкогольні напої не варто вживати при схудненні, розповіли в Foodandmood.

Лікер

У 100 мл міститься 250-300 одиниць енергії. Якщо лікер вершковий або крем – то в складі є і калорійні вершки. 2 чарки лікеру – це третина добового раціону для тих, хто худне. Варто замінити такий напій мискою салату.

Бренді, коньяк та інші міцні напої

Всі міцні алкогольні напої дуже калорійні. На 100 мл – 230-250 одиниць енергії. Також у таких напоїв високий глікемічний індекс. Вони різко піднімають і опускають рівень цукру в крові та провокують голод. І чарочку такого напою хочеться закусити чимось істотним.

Якщо дуже хочеться – не пийте міцні напої перед їжею, тільки після прийому їжі. Додайте в склянку 2-3 кубики льоду.

Коктейль

Справжні бомби калорійності – на 100 мл може міститися від 200 до 300 ккал. Постарайтеся замовляти коктейлі без вершків, шоколаду і з мінімумом інгредієнтів.

Солодкі та кріплені вина

Такі вина мають менше калорійності, ніж коктейлі або міцні спиртні напої. На 100 мл – близько 120-150 ккал. Якщо ви намагаєтеся скинути вагу, то вибирайте сухе червоне вино або розбавляйте напій мінералкою.

Пиво

У списку найбільш калорійних напоїв пиво займає останнє місце, через те, що на 100 мл в ньому всього близько 50 ккал. Але пиво має іншу негативну якість. У ньому містяться фітоестрогени, які за своїм принципом схожі на жіночі статеві гормони. Тому ці калорії осідають на животі, грудях і стегнах.

Які напої можна пити при схудненні

Джин

Горілка

Віскі

Текіла

Ром

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com