ЦВК зареєструвала висуванця «УДАРу Віталія Кличка» Олександра Ломако кандидатом по 206 округу

10.02.2022, 11:27
111128

Центральна виборча комісія зареєструвала першого кандидата по 206 округу – УДАРівця Олександра Ломако. Про це голова Чернігівської обласної організації партії, секретар Чернігівської міської ради повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Відомі європейські політики висловили свою підтримку «УДАРу Віталія Кличка» (відеозвернення)

«Друзі, щойно ЦВК офіційно зареєструвала мене кандидатом по округу №206. Дякую за ваші слова підтримки. Сильні, коли разом», – написав Ломако.

Документи про реєстрацію Ломако подав одразу після висування на XXV з’їзді партії, який відбувся 4 лютого.

Віталій Кличко, пропонуючи кандидатуру Ломако, зазначив, що він гідно представлятиме інтереси чернігівців, а вся команда його підтримає.

«Це випробування для всієї партії. Маємо продемонструвати командну гру, згуртованість та підтримку нашого кандидата. Наші опоненти мають розуміти, що за кандидатом від партії «УДАР» на Чернігівщині стоїть вся наша команда. Наш кандидат – голова Чернігівської обласної організації партії «УДАР», секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако. Він гідно представляє інтереси громади на Чернігівщині і, впевнений, буде гідно представляти інтереси Чернігівщини у Верховній Раді», – сказав лідер «УДАРу».

Сам Ломако під час з’їзду наголосив на тому, що це можливість для всієї партії показати результат.

«Гасло «Зробимо Україну сильною» – це не просто слова, я бачу в них сенс того, що люди повинні мати можливість надійно спиратися на владу, а влада має приймати адекватні рішення. Створювати умови для розвитку підприємництва, забезпечити громадянам безпеку, справедливість, соціальні гарантії. Вибори по 206 округу – це не лише вибори представника Чернігівщини в парламенті та оцінка людьми роботи центральної влади. Це і можливість для нашої партії. Показати всій країні, що ми здатні об’єднуватися та показувати результат, здатні перемагати», – сказав Олександр Ломако.

Проміжні парламентські вибори в одномандатному виборчому окрузі № 206 призначені на 27 березня 2022 року.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com