Тусовщик “Блонді”: розкрито секрет гламурного сина Соловйова (відео)

21.02.2023, 15:01
136293

Син топ-пропагандиста РФ Володимира Соловйова виявився людиною з цінностями, проти яких так наполегливо виступає його батько. Цей юнак відомий у дуже специфічних колах під прізвиськом “Блонді”.

Читайте також: Японія надасть Україні 5,5 мільярда доларів фінансової підтримки

Про це у новому випуску програми “Аргумент” розповіла оперна співачка та екс-депутат Держдуми РФ Марія Максакова. За її словами, світлини сина Соловйова у жіночних позах та образах шокували навіть її. Політикиня пожартувала, що Соловйов-молодший у “мереживних трусиках” позбавив батька “останнього аргументу”.

“Блонді – знаєте, що це його (сина Соловйова – ред.) кличка? Він дуже добре відомий в колах усіляких вечірок і тусовок. У певних, звісно колах. Там у нього є кличка “Блонді”. Ось такі ось цікаві два Соловйови”, – сказала Максакова.

Вона додала, що у російських пропагандисті дуже часто з’являються гострі нестикування у стратегії та дійсності. Не тільки у Соловйова є такий син, але й у пропагандиста В’ячеслава Манучарова. За її даними, у кремлівського рупора, який виступає проти США, є двоє дітей від сурогатних матерів-американок. Отже, і громадянство США у них є.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com