“Тут немає сумнівів ніяких”: Тимошенко звинуватила Порошенка у фінансуванні тероризму (відео)

28.01.2022, 11:00
110146

Юлія Тимошенко звинуватила Петра Порошенка у фінансуванні тероризму, фактично погодившись із аргументами слідства у справі про «вугільну держзраду».

Читайте також: Порошенко втік з ДБР через 7 хвилин після прибуття

Свою позицію щодо експрезидента й справи, яка відкрита проти нього, Тимошенко озвучила під час телешоу «Народ проти з Наташею Влащенко» на телеканалі Україна24, про це з посиланням на Телеграм-канал «Политика страны» пише ІА Волинські новини.

«Я вважаю, що категорично не можна його кидати в тюрму, під домашній арешт. Він приїхав, він готовий спокійно відповідати на питання… Очевидно, коли розпал війни був, коли постачалося це вугілля з окупованих територій, то тут сумнівів не має, що коли Україна майже на 3 млрд закуповувала це вугілля, що це фінансування тероризму. Тут немає сумнівів ніяких», – заявила вона.

«Бажано зробити абсолютно відкритий спокійний процес, і відкрито перед суспільством показати, хто реально за цим стояв, хто реально це вугілля по контракту на 3 млрд гривень по контракту брав з окупованих територій, практично віддаючи гроші цим терористом», – додала Тимошенко.

Читайте також: “Ми за єдність на словах, а не на ділі”: Порошенко відзначився епічною обмовкою у Раді (відео)

«Це, на мій погляд, в той час, коли всі країни, які підтримували Україну і досі не ведуть торгівлі з тимчасово окупованими нашими територіями – ні з Донбасом, ні з Кримом… Весь світ це блокує. Це дивно, коли Україна, яка є постраждалою стороною, не блокує торгівлю, а фінансує, по суті, існування цього окупаційного режиму. Тому це є злочин», – резюмувала політикиня.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com