“Ти не людина, с*ка”: на Львівщині військком з пістолетом побив цивільного, що відомо (відео)

20.09.2023, 08:31
146998

Стали відомі подробиці нового гучного інциденту, який стався на Львівщині між військовозобов’язаними та працівниками військкомату. Так, сьогодні, 19 вересня, в соцмережах з’явилося відео, автор якого стверджує, що йдеться про ТЦК у Самборі Львівської області.

Читайте також: Атака дронів на Львів: під завалами знайшли тіло загиблого

Про це пише ТСН.

На відео видно, як один із чоловіків, одягнений у військову форму, перебуваючи в приміщенні, завдає ударів рукою та ногою по цивільному. Водночас перший тримає в руці пістолет і кричить, звертаючись до цивільного: “Ти не людина, с*ка. В багажник, поїхали, тварь, закопаю”. Потім, звертаючись уже до двох цивільних, чоловік у формі каже: “І поліція, яка приїде, не буде шукати”.

Чоловік, який представляється побитим, записав ще одне відео. Він демонструє кров на стіні та каже, що це його кров.

“Визволяйте, вбивають”, – каже чоловік, звертаючись до користувачів соцмереж. Крім цього, цей чоловік додав, що сам він із Харкова, 1980 року народження.

“Мене утримують тут шосту добу. Невідомо, чи відпустять мене. Допоможіть, будь ласка”, – каже він.

Джерела серед військових, поінформовані про цю ситуацію, розповіли, що все не так однозначно, як показано на відеозаписі.

“Це відео вирване з контексту. Той, хто записав це відео, намагається виставити себе жертвою. Можемо попередньо сказати, що йдеться про ухилянтів, які намагалися втекти з України, порушуючи правила перетину державного кордону. Щодо того, що на відео фігурує предмет, схожий на пістолет – серед працівників ТЦК зараз поменшало тилових працівників, є багато військових, яким боляче бачити, як дехто намагається втекти за кордон”, – розповів ТСН.ua наш співрозмовник.

Водночас наші джерела в ДБР повідомили, що на місце події виїхала група правоохоронців. Крім цього, порушено кримінальне провадження.

Реакція Львівського обласного ТЦК і СП

У Львівському обласному ТЦК і СП уже відреагували на скандальне відео. Там повідомили, що проводиться службове розслідування, а військовослужбовців поки відсторонили від роботи.

“В мережі Інтернет поширюється відео з інцидентом між військовослужбовцями та цивільною особою. На відео видно частину події, тож що саме відбулося в цій ситуації і що передувало діям військовослужбовців, з’ясовується. На час службової перевірки ці військовослужбовці відстороненні від виконання обовʼязків до зʼясування усіх обставин. Керівництвом Львівського обласного ТЦК та СП призначено службову перевірку”, – йдеться у заяві пресслужби.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com