“Ти не мужчина, ти – тряпка”: у школі Луцька стався скандал за участю вчительки (відео)

22.05.2024, 18:03
159093

В маленькій школі у Луцьку, яка знаходиться в приміщенні торговельного центру, трапився неприємний інцидент: вчителька під час заняття обізвала дитину “тряпкою”.

Читайте також: Україна мобілізує більше чоловіків, але є серйозна проблема: гучна стаття Forbes

Про це у Facebook-групі “Теревені про Луцьк” розповіла Аня Срібна, повідомляє сайт “Конкурент”.

“Сталась дуже неприємна ситуація в маленькій школі «Розумник», яка знаходиться на Єршова. Випадково не розрахувала час і прийшла по дитину на пів години раніше, поки я чекала, почула стільки слів, що досі не вкладається в голові. Як педагог Оксана спілкується з дітьми, які потім виростають з думкою, що з ними щось не так, завдяки таким вчителям! Моя сестричка ходить сюди вже досить давно, ніколи не скаржилась і справді багато чому навчилась, але це не варто того, щоб потім пояснювати дитині що вона не «тряпка», що її слова чогось варті, що в неї не великі вуха. Яка б дитина не була вередлива, вчителька ні в якому разі не має права говорити такі речі!”, — написала вона.

На відео чути, як вчителька каже: “То ти не мужчина, ти — тряпка. Ти — тряпка, ти не відповідаєш за свої обіцянки, ти нічого не вартий».

Журналісти сайту новин Луцька та Волині “Конкурент” зателефонували у маленьку школу “Розумник”. Слухавку підняла жінка, яка назвалася Оксаною, проте жодних коментарів жінка не надала, лише сказала: “Дякую за інформацію”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com