Тимошенка можуть найближчим часом звільнити з Офісу президента – ЗМІ

19.01.2023, 21:34
134466

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко може найближчим часом позбутися своєї посади. Ймовірні звільнення деяких пов’язаних з ним очільників ОВА.

Читайте також: Шольц висунув умову Байдену для постачання Україні німецьких танків – ЗМІ

Як повідомляє “УП. Off the record” в Telegram, про плани щодо звільнення Тимошенка з ОП розповіли відразу кілька інформованих джерел.

“Все більше й більше наших співрозмовників говорять про те, що найближчим часом посаду заступника голови ОПУ може втратити Кирило Тимошенко. Також звільнити можуть кількох голів ОДА, що пов‘язані з Тимошенком”, – йдеться у повідомленні.

Про звільнення Тимошенка також писали нардепи Олексій Гончаренко та Ярослав Железняк. Останній зазначив, що в ОП будуть “великі кадрові зміни”.

Сам Тимошенко у коментарі “Детектору медіа” заявив, що це “брєдні телеграм-каналів” і відмовився давати більш розгорнутий коментар.

Кирило Тимошенко обіймає посаду заступника голови Офісу президента України з 21 травня 2019 року. Він займається інформаційною та регіональною політикою. Тимошенко став одним хз кураторів проекту “Велике будівництво”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com