У “Батьківщині” виник скандал через підтримку Шкрум легалізації медичного канабісу – ЗМІ

15.07.2023, 11:30
143731

Голова партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко вимагає від колеги по фракції Альони Шкрум скласти мандат народного депутата через те, що остання підтримала в першому читання законопроєкт про легалізацію медичного канабісу в Україні.

Читайте також: Рада розширила перелік військових, які визнаються людьми з інвалідністю внаслідок війни

Про це інформує УП з посиланням на власні джерела в партії “Батьківщина”.

Тимошенко поставила заступникові голови фракції Сергієві Власенку завдання, щоб Шкрум виключили з усіх міжнародних делегацій і скасували всі її міжнародні відрядження, які вона відвідує як представниця “Батьківщини”.

Сама Шкрум наразі ніяк не прокоментувала цю ситуацію.

Депутатка раніше опублікувала у себе в Facebook допис, у якому пояснила, чому вона підтримує цей “контроверсійний” закон.

Вона заявила, що законопроєкт має деякі недоліки і його потрібно доопрацьовати, але вірить, що легалізація медичного канабісу – це правильний шлях.

“Я розумію позицію своїх колег, які вказують на його недоліки й ризики. Його ефективність буде залежати від непростої роботи з підготовки до другого читання та контролю потім. Та цей зп для мене починає шлях і дискусію. Мабуть, найбільша розкіш, яку можна дозволити собі в політиці – це залишатися людиною зі своїми ідеями, думками, цінностями та переконаннями. Ця розкіш рідко доступна. Занадто багато кордонів і підводних камінців”, – написала Шкрум.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com