У Білій Церкві вітчим викинув з вікна п’ятирічного пасинка (фото)

16.06.2020, 17:50
75604

У місті Біла Церква Київської області чоловік викинув у вікно житлового будинку на першому поверсі 5-річну дитину своєї співмешканки. Хлопчик отримав травму голови.

Читайте також: На Запоріжжі п’яний батько порізав 2-річного сина

Проп це повідомляє патрульна поліція Білої Церкви у вівторок, 16 червня, пише Кореспондент.

Зазначено, що інцидент стався сьогодні близько полудня на вулиці Сквирське шосе. Заявниця розповіла, що малолітня дитина з травмованою головою сидить на вулиці, біля під’їзду. Також вона чула звук розбитого скла.

Поліцейські прибули за вказаною адресою майже одночасно з медиками. Лікарі повідомили інспекторам, що дитину забрали батьки, зачинилися в квартирі і ігнорують прохання відчинити двері.

“Оскільки в діях батьків вбачалася загроза для життя дитини, патрульні вирішили потрапити в квартиру через розбите скло на першому поверсі. У будинку вони виявили мати дитини і 5-річного хлопчика з явними тілесними ушкодженнями”, – йдеться в повідомленні.

Дитину передали медикам екстреної швидкої медичної допомоги, а на місце події викликали співробітників ювенальної превенції.

За попередньою інформацією, хлопчика з вікна викинув співмешканець матері дитини, який після цього зник в невідомому напрямку. Однак, незабаром його знайшли і затримали співробітники місцевого відділу поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com