У Білорусі загинули російські десантники (відео моменту)

12.11.2021, 23:00
104998

У п’ятницю, 12 листопада, під час російсько-білоруських військових навчань на полігоні “Гозький” у Гродненському районі Білорусі загинули двоє військовослужбовців збройних сил РФ.

Читайте також: Українські прикордонники розповіли, що робитимуть з мігрантами з Білорусі

За інформацією, опублікованою в Telegram-каналі колишніх білоруських силовиків BYPOL, внаслідок невдалого десантування з літака загинули офіцер і солдат строкової служби.

У повідомленні йдеться, що під час висадки на полігоні “Гозький” трапилося сходження двох парашутистів, внаслідок чого в одного з них закрився купол парашута.

Відео моменту зіткнення опублікував Telegram-канал Baza.

Як повідомляє ТАСС, у міністерстві оборони РФ підтвердили загибель десантників, однак повідомили, що обидва військовослужбовці проходили службу за контрактом. Причиною нещасного випадку, за словами речників російського оборонного відомства, став несподіваний сильний порив вітру.

Раніше у Міноборони Білорусі повідомили про проведення на полігоні перевірки “одного з компонентів сил реагування Союзної держави, яка проводиться у зв’язку з нарощуванням військової діяльності поблизу держкордону”, маючи на увазі під “військовою діяльністю” посилену охорону кордонів Литви та Польщі від мігрантів з території Білорусі.

Полігон “Гозький” розташований у безпосередній близькості до кордонів країн ЄС – до Литви звідси близько 10 км, до Польщі – два десятки кілометрів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com