У Борисполі п’яний чоловік зарубав друга та закопав на городі

13.06.2019, 10:10
28963

В місті Бориспіль Київської області чоловік місцевий мешканець зарубав сокирою свого знайомого та закопав його тіло у себе на городі.

Читайте також: У Черкасах п’яний прокурор влаштував погром у ресторані та намагався помочитися на дівчат (відео)

Як повідомляється на сайті ГУ нацполіції Київської області, 8 червня до Бориспільського відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення одного із місцевих жителів. Чоловіка почали шукати правоохоронці. До дільничного інспектора Романа Циби надійшла інформація, що до зникнення розшукуваного причетний один із місцевих жителів.

Правоохоронці встановили, що 49-річний місцевий житель пішов до знайомого, де вони спільно розпивали спиртні напої. На ґрунті раптового словесного конфлікту нетверезий господар будинку сокирою наніс знайомому удари, несумісні із життям. Чоловік тачкою перевіз тіло в кінець свого городу і закопав.   Підозрюваним виявився 52-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель.  Його затримано в порядку ст. 208 КПУ України. Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. Досудове слідство триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com