У Черкасах п’яний прокурор влаштував погром у ресторані та намагався помочитися на дівчат (відео)

12.06.2019, 20:47
28923

Заступник голови прокуратури Черкаської області Юрій Ковтун влаштував дебош у ресторані Черкас. Він розмахував зброєю, ліз у бійку і намагався помочитися на дівчат. Інцидент трапився в ресторані ″Тарас Бульба″ ще 7 червня, проте відомо про це стало лише тепер. Відео опублікував на своїй сторінці у Facebook керівник черкаського Національного корпусу Дмитро Кухарчук.

Читайте також: Проломили голову: у Черкасах жорстоко побили відомого журналіста

″Очманілі від безкарності, бухущі в ср*ку прокурори ледь не повбивали відвідувачів Черкаського ресторану. У Барбаша, начальника відділу процесуального керівництва з кримінальних справ ДБР прокуратури Черкаської області – день народження. На відео він тримає Ковтуна, заступника голови прокуратури області Овчаренка, який у п’яному угарі рветься в бій″, – пояснив відео Кухарчук.

За його словами, у прокурора вдалося забрати пістолет.

″Я поки не отримав відео, де це ч.о, діставши свій статевий орган, намагається помочитися на дівчат, але це справа часу. Це виродки, які повинні стояти на варті громадського порядку і розслідувати справи проти злочинців″, – додав Кухарчук і закликав народ зібратися біля обласної прокуратури, щоб вимагати відставки Ковтуна й Овчаренка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com