У Чернігові помер підліток, який викурив невідомий наркотик

12.04.2019, 12:11
20582

У Чернігові 17-річний хлопець помер після вживання невідомого наркотичного засобу. Про це повідомили в прес-службі Чернігівської місцевої прокуратури. 

Читайте також: На Донеччині затримали чоловіка, який зберігав зброю та наркотики

У четвер, 11 квітня, до чергової частини поліції в області надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що у власній квартирі він виявив труп неповнолітнього. Під час огляду місця події встановлено, що в квартирі, розташованій в будинку по вулиці Рокосовського в Чернігові, знаходиться тіло хлопця 2002 року народження.

На тілі померлого не було пошкоджень. При огляді в лівій кишені штанів померлого виявлено поліетиленовий пакетик з кристалоподібною речовиною. Також встановлено, що напередодні загиблий придбав вказаний поліетиленовий пакетик з кристалоподібною речовиною, яке і викурив з іншими особами. 

Для встановлення причин смерті призначено проведення судово-медичної експертизи. Поліція під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури розпочала кримінальне провадження за фактом смерті підлітка, який помер після вживання невстановленого наркотичного засобу. Триває досудове розслідування. 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com