На Донеччині затримали чоловіка, який зберігав зброю та наркотики

28.02.2019, 10:31
14130

Поліція Торецького разом з офіцерами ООС затримали чоловіка, який мав на зберіганні 10 кілограмів наркотичних речовин та боєприпаси.

Читайте також: На Харківщині поліцейський та чиновник збували наркотики

Офіцерами відділу Національної поліції України штабу Об’єднаних сил спільно зі співробітниками Торецького відділення поліції було проведено обшук у раніше судимого чоловіка за підозрою у зберіганні наркотичних речовин. В результаті спецоперації поліцейськими біло виявлено “шишки” конопель “для особистих потреб” на загальну суму близько мільйона гривень. Також у нарколюбителя були виявлені боєприпаси. Відносно чоловіка відкрито одразу два кримінальні провадження.

Оперативниками поліції Торецька була отримана оперативна інформація про те, що 31-річний місцевий мешканець зберігає вдома марихуану. В ході проведення обшуку інформація підтвердилася. За місцем мешкання чоловіка було виявлено “шишки” конопель та набої калібру 5,45 мм.

Власник виявленої речовини пояснив, що влітку на городі він виростив для себе коноплю, зірвав з рослин “шишки”, висушив їх та зберігав для власного вживання. В будинку, майже в усіх кімнатах, поліцейські виявили 7 трьохлітрових банок та більше 15 картонних коробок, повністю заповнених “шишками” марихуани.

Точну вагу вилученого покаже експертиза, але за попередніми оцінками, вона становить близько 10 кілограмів. Вартість такого наркомайна на “чорному ринку” сягає близько одного мільйона гривень.

За вказаним фактом відкрито кримінальні провадження за ст. 309 “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту” Кримінального кодексу України та ч.1 ст.263 “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”, ідеться на сторінці ООС у Facebook.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com