У Чернівецькій області митник і прикордонники погоріли на хабарі за “євробляхи”

8.06.2019, 16:49
28338

У Чернівецькій області затримано митника та прикордонників, які вимагали хабарі за ввезення авто на єврономерах без огляду.

Читайте також: Посадовців “Укрзалізниці” піймали на хабарі у 270 тисяч

Як повідомили УНІАН у Департаменті захисту економіки Національної поліції України, встановлено, що до організації протиправної діяльності причетні державний інспектор митного посту “Кельменці” Чернівецької митниці, співробітники відділу прикордонної служби “Мамалига” Чернівецького загону та працівники митниці іншої країни.

Фігуранти вимагали неправомірну вигоду за безперешкодний перетин кордону іноземцями, які ввозили в Україну строком до одного року авто на єврономерах без проходження огляду.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, правоохоронці задокументували численні факти отримання митниками та прикордонниками хабарів.

7 червня фігурантів було затримано, зокрема, інспектор митного посту “Кельменці” був затриманий безпосередньо під час отримання чергового “траншу”. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com