У Чернівецькій області реанімація забита: місце звільняється тільки тоді, коли хтось помирає (відео)

17.11.2020, 15:15
89338

У Чернівецькій області реанімація обласної лікарні забиті коронавирусными пацієнтами. Не всім з них вдається одужати. Місце на ліжку в цьому відділенні не пустує. Як повідомляє лікар-анестезіолог Андрій Аносов, який працює більше 20 років в лікарні, в останній раз ліжко пустувало всього 30 хвилин. Про це медик розповів на відео, опублікованому каналом “Суспільне”.

Читайте також: У Чернівцях підприємці протестують проти карантину вихідного дня (відео)

“Кожне чергування мої пацієнти можуть не дожити до ранку. На цьому тижні була ситуація, коли пацієнт помер, тіло ще було у відділенні, а ліжко вже перестелили, і на нього була госпіталізована інша пацієнтка”, – повідомив медик.

Лікар Андрій Аносов не брав відпустку вже 10 місяців. Його лікарня була першою госпітальною базою для прийому пацієнтів з коронавірусом в Чернівецькій області.

За словами анестезіолога, в реанімацію потрапляють тяжкі хворі, які вже не можуть самостійно дихати. Лікар запевняє, зараз вік хворих набагато менше тих людей, які лікувалися в лікарні навесні.

Також лікар розповів, що деякі досвідчені лікарі втекли з лікарні, через те, що навантаження колосальне, але на зміну їм прийшли молоді співробітники.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com