У Чернівецькій області шахрайка виманила у пенсіонерки 16,5 тисяч доларів за ритуал зі спасіння сина від смерті (фото)

2.10.2020, 18:23
85661

У Чернівецькій області 67-річна жінка віддала 16,5 тисяч доларів шахрайці, яка обіцяла врятувати її сина від смерті за допомогою ритуалу.

Читайте також: На Херсонщині знайшли задушеним військового, у вбивстві підозрюють товариша по службі

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Чернівецької області.

“Наприкінці серпня до поліції звернулася 67-річна жителька Чернівців і повідомила, що стала жертвою шахрайських дій”, – йдеться у повідомленні.

Жінка побачила в газеті повідомленні, де невідома пропонувала допомогу у вирішенні життєвих проблем. Потерпіла відвідала декілька сеансів, а коли почула, що синові загрожує смертельна небезпека – не вагаючись передала жінці гроші та ювелірні прикраси для проведення нібито ритуального обряду. Порушниця переконала жінку, що поверне коштовності й кошти вже наступного дня після проведення обряду.

“Коли заявниця прийшла за своїм майном – виявилося, що незнайомка покинула орендоване приміщення. Зі слів потерпілої, сума збитків скала приблизно 16,5 тисяч доларів США”, – йдеться у повідомленні

Правоохоронці знайшли її та вилучили частину речових доказів.

“Слідчі Шевченківського відділення поліції повідомили 39-річній жінці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 190 (Шахрайство) ККУ. За такі дії підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі”, – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com