У Чернівцях сусіди вимагають виселення дружини зараженого коронавірусом (відео)

3.03.2020, 21:45
65377

У Чернівцях місцеві жителі влаштували акцію протесту під будівлею, де в самоізоляції знаходиться дружина чоловіка, який став першим офіційно підтвердженим в Україні пацієнтом з новим коронавірусом. Про це у вівторок, 3 лютого, повідомляє УНН.

Читайте також: Коронавірус: у Львові дезінфікують громадський транспорт (фото)

 Кілька десятків людей зібралися під під’їздом багатоповерхового будинку, де розташована квартира, в якій знаходиться жінка. Люди вимагають помістити її в лікарню. Більшість учасників акції − жителі цього ж будинку.

“Кажуть, що немає у неї симптомів. Ви розумієте, що навіть якщо вона не хворіє, то все одно може бути переносником”, − заявляють люди.

До них прибув міський голова Олексій Каспрук і намагався пояснити, що ситуація контролюється. Люди ж, своєю чергою, стверджують, що жінка виходила на вулицю і до неї приходили батьки.

Вимагають ізолювати дружину інфікованого

Приблизно 20 людей прийшли під під'їзд одного з будинків у Чернівцях. Вони вимагають ізолювати дружину інфікованого коронавірусом буковинця. За словами мешканця під'їзду Ігоря Семенко, він бачив, як швидка забирала інфікованого чоловіка. Відтак мешканці будинку вимагають ізолювати його дружину. На місці екіпаж із шести патрульних стежить за порядком.Нагадаємо, дружину інфікованого перевіряють на зараження коронавірусом, її результат буде готовий за два дні. За словами в.о. керівника Лабораторного центру МОЗ Наталії Гопко, у неї нема симптомів, відтак вона перебуває вдома в самоізоляції.

Gepostet von UA: Буковина am Dienstag, 3. März 2020

Нагадаємо, перший випадок коронавірусу в Україні зафіксували у чоловіка в Чернівцях.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com