У Данії прийняли закон про виселення біженців

22.02.2019, 18:25
13352

Парламентарі Данії ухвалили закон, який передбачає перехід від інтеграції до майбутньої репатріації для, хто шукає притулку в країні, зокрема біженців з квотами ООН та інших осіб, які не мають постійного статусу. Про це повідомляє The Local.

Читайте також: На кордоні між Данією та Німеччиною збудують паркан

Уряд, антиімміграційна Датська народна партія і соціал-демократи – всі голосували за законодавство, яке розкритикували гуманітарні організації.

Міністр з питань імміграції та інтеграції Інгер Стойберг сказала, що не знає, скільки біженців будуть повернуті в результаті нового законодавства.

“Ми очікуємо відчутного ефекту. Але це, очевидно, не те, що можна оцінити кількісно”, – сказала вона в парламенті.

Соціал-демократи, найбільша опозиційна партія, проголосували за цей законопроект, незважаючи на те, що заявили, що не згодні з його частинами, наприклад, про зменшення соціальної допомоги по інтеграції, яку виплачують людям, які мають притулок.

Інші опозиційні партії критикували нові правила.

“Цілком зрозуміло, що якщо після (парламентських) виборів. Буде більшість (лівих – прим. Ред.). То імміграція стане полем битви і будуть ризики зануритися в хаос”, – сказала міністр.

Біженці повинні бути повернуті додому, коли умови в їхніх країнах будуть вважатися досить безпечними для цього, згідно з новою політикою.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com