У Дніпрі чоловік отримав 16 судимостей

25.03.2019, 21:14
18035

У Дніпрі колишнього засудженого, який вже має 15 судимостей, засудили ще до одного тюремного терміну. Про це 25 березня повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Читайте також: В Австралії засудили на 6 років кардинала-педофіла, який знущався над дітьми

Зокрема, суд визнав 35-річного чоловіка винним і призначили 4 роки і 1 місяць позбавлення волі за незаконне придбання та носіння боєприпасів, а також надання поліцейському хабара в сумі п’ять тисяч гривень. Повідомляється, що чоловік вже мав 15 судимостей.

У червні 2017 біля житлового будинку в місті Дніпрі чоловіка зупинив працівник поліції за вживання спиртних напоїв у громадському місці.

″Під час огляду у затриманого виявлено патрони до автоматичної зброї, які він носив з собою без передбаченого законом дозволу. Крім того, перебуваючи у відділенні поліції, зловмисник запропонував міліціонеру неправомірну вигоду в сумі 5000 гривень з проханням не вносити справу до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом виявлених у нього бойових патронів. Свою вину чоловік визнав повністю″, – наголошується в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com