В Австралії засудили на 6 років кардинала-педофіла, який знущався над дітьми

13.03.2019, 10:32
16175

Католицького кардинала Джорджа Пелла визнали винним у розбещенні неповнолітніх хлопчиків та присудили 6 років за ґратами.

Читайте також: Кардинала Джорджа Пелла звинуватили у педофілії

77-річного священника-педофіла з Мельбурна Джорджа Пелла австралійський суд визнав винним у сексуальному насильстві над дітьми. Тепер він проведе 6 років у в’язниці. Про це повідомляє CNN.

Після винесення вироку одна з жертв кардинала заявила, що йому важко “заспокоїтися на цьому результаті”. “Для мене немає спокою. Я роблю все можливе для того, щоб тримати себе і свою сім’ю разом”, – сказав він через свого адвоката.

Захисники Пелла раніше заявляли, що оскаржать рішення суду. Апеляційний суд має розглянути справу на початку червня.

Нагадаємо, що у 1996 році Джордж Пелл, тодішній архієпископ Мельбурна, виявив у різниці собору Святого Патрика двох учасників хору 12 і 13 років, які розпивали вино. Одного з них священик примусив зайнятися з ним оральним сексом, а потім наказав обом хлопцям виконати статевий акт.

Обвинувачення ґрунтувалися на свідченні одного з цих хлопців, який розповів про знущання над ним вже у дорослому віці. Друга жертва пізніше померла від передозування наркотиків, не заявивши про жодне насилля.

Кардинал Джордж Пелл – скарбник Ватикану і близький радник Папи Франциска, є найстаршим католицьким чиновником, якого сьогодні визнають винним у вчиненні сексуальних злочинів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com