У Дніпрі чоловіка катували і вимагали 4 мільйони гривень (Фото)

7.02.2019, 17:48
10915

У Дніпрі затримали учасників злочинного угруповання, які викрали чоловіка і під тортурами вимагали у нього 4 млн гривень.

Читайте також: Російська вчителька жорстоко побила учня на очах у дітей

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у області.

“У ході спільної спецоперації 6 лютого правоохоронці затримали 5 членів угрупування, які під тортурами вимагали у чоловіка 4 млн гривень. Операцію із затримання підозрюваних провели співробітники управління стратегічних розслідувань, прокуратури із залученням спецпідрозділу “КОРД”, – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, чоловіка викрали 28 січня в районі вул. Батумської у Дніпрі. Протягом доби його тримали у підвалі, при цьому жорстоко катували та погрожували вбивством. Під тортурами чоловік видав банківські картки з пін-кодами, ключі від квартири та у нотаріуса передав права власності на автомобіль. Потім викрадачі шантажем змусили батьків потерпілого віддати 30 тисяч гривень та вимагали ще 60 тисяч доларів. У цей час потерпілий скористався можливістю та втік від охоронця.

“Поліцейські затримали всіх п’ятьох членів злочинної групи. Під час обшуків у них вилучили цінні речі, викрадені у потерпілого, а також пістолет та автомобілі, які використовувалися при вчиненні злочину”, – додали в поліції.

За цим фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), та ч. 4 ст. 189 (вимагання).

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com