У Дніпрі лікарі намагаються врятувати життя школяра, якого пошматували пси

21.09.2020, 22:42
84739

За життя дворічного хлопчика, якого пошматували собаки, борються лікарі Дніпра. Дитину у критичному стані доправили  гвинтокрилом з Донеччини. Хлопчик зазнав украй тяжких травм у свій день народження. Батьки не зачинили вівчарок у вольєрі, а дитина вийшла надвір, поки мати була в оселі. Собаки напали на хлопчика та завдали страшних травм.

Читайте також:  У Кривомо Розі 13-річна дівчина розбилась на смерть, випавши з вікна багатоповерхівки

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Маленький Єгор уже витримав численні операції. Він у реанімації, на апараті штучної вентиляції легень. Порушена робота внутрішніх органів. Медики жодних прогнозів не дають. Поліція Донеччини розслідує кримінальне провадження.

“Пошкодження дуже великі. Укушені рани – завжди дуже брудні, тому чекаємо розвитку запальних інфекційних ускладнень у рані, попри те, що дитина отримує потужну антибактеріальну терапію”, – розповіла Наталія Дементьєва, керівниця обласної дитячої лікарні.

У поліції відкрили справу за фактом злісного невиконання батьками своїх обов’язків щодо догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки, повідомила Олександра Гаврилко, речниця поліції Донецької області.

“Після отримання вже результатів експертизи буде надана остаточна кваліфікація вказаної події”, – додала вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com