У Дніпрі школяр повідомив про замінування школи

27.09.2019, 12:52
44104

Вчора у Дніпрі п’ятикласник повідомив про замінування школи та вимагав 5 тисяч гривень. Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Читайте також: В Одесі повідомили про замінувалння мосту

“26 вересня близько 14:00 на лінію “102” надійшов виклик про замінування класу інформатики однієї із шкіл м. Дніпро. Крім цього, дитячий голос додав, що за 5 тисяч гривень він забере динаміт”, − йдеться у повідомленні.

З навчального закладу евакуювали понад 700 учнів та вчителів, після чого працівники вибухотехнічної служби обстежили будівлю та прилеглу територію.

В результаті жодних вибухових або небезпечних пристроїв виявлено не було. В ході подальших заходів працівники Новокодацького відділення поліції встановили, що про замінування школи повідомив учень 5−го класу.

Поліцейські вилучили у школяра мобільний телефон та сім-картку як речовий доказ. На батьків 10-річної дитини було складено адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com