У Дніпрі скуповують голоси за Порошенка, називаючи це “матеріальною допомогою”

10.02.2019, 11:52
11254

Поліція проводить перевірку у приміщенні міськради Дніпра за інформацією про підкуп виборців.

Читайте також: Журналіст викрив підступну схему підкупу виборців Порошенком

Поліція проводить перевірку за інформацією про підкуп виборців у приміщенні міськради Дніпра.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

“Деякі ЗМІ розмістили інформацію, що у Дніпрі відкрито купляють голоси виборців прямо в приміщенні міської ради”, – йдеться в повідомленні. Зазначається, що поліцейськими Шевченківського відділення поліції відомості за даним фактом були внесені до єдиного обліку та проведена відповідна перевірка.

“На даний час встановлено, що вказані заходи проводяться згідно рішення Дніпровської міської ради від 24.10 2018 року “Про затвердження Положення про призначення та надання адресної матеріальної допомоги окремим категоріям громадян”, – повідомили в поліції.

Раніше в соцмережах розповсюджувалися заяви про те, що в приміщенні міськради Дніпра збирають паспортні дані пенсіонерів, щоб видати їм по тисячі гривень.

На одному з відео видно, як чоловік, який назвався представником міськради, пояснює, що “депутати два тижні тому дали меру Дніпра право надавати пенсіонерам матеріальну допомогу”.

На іншому відео зазначається, що гроші видають пенсіонерам в районному управлінні соцзахисту, інформує “Українська правда“.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com