У Донецькій області невідомий обстріляв житловий будинок

9.05.2019, 23:21
24326

Інцидент трапився у Костянтинівці невідомий чоловік обстріляв із зброї житловий будинок, в якому перебували люди. Про це повідомляє прес-служба нацполіції.

Читайте також: На Донеччині затримали командира роти на отриманні хабара

Правоохоронці розповіли, що до Костянтинівського відділу поліції надійшла інформація про те, що невідомий, під’їхав на автомобілі до приватного будинку, відкрив вогонь. На місце прибули слідчо-оперативна група, експерти та керівництво відділення поліції.

″Під час огляду місця події експертами було вилучено 14 гільз калібру 9 мм від вогнепальної зброї. Лише дивом не постраждали ні господарі будинку, ні звичайні перехожі, які в будь-який момент могли потрапити під вогонь″, – повідомили правоохоронці.

Поліцейські заявили, що було піднято всі сили міста і за кілька годин оперативники змогли встановити машину, у якій пересувався злочинець, а згодом і власника.

″Під час огляду транспортного засобу в салоні було вилучено гільза калібром 9 мм. Крім того, за місцем його проживання виявлено 400 набоїв до автоматичної зброї. Сам підозрюваний від будь-яких пояснень відмовляється″, – заявили в Нацполіції.

Правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження за статтею ″Хуліганство″. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com