У Дрогобичі кандидат на мера запустив безкоштовні маршрутки до кладовища

2.11.2020, 16:14
88073

У неділю, 1 листопада, в День пам’яті померлих кандидат на посаду Дрогобицького міського голови Андрій Веселий організував для мешканців міста безкоштовний додатковий транспорт на міське кладовище. На автобусах були наліпки з текстом “Андрій Веселий”. Підкуп виборців у такий спосіб зафіксували спостерігачі Громадянської мережі “Опора”, пише zaxid.net.

Читайте також: На Львівщині 7-річна дівчинка з’їла тортик разом з дротом і потрапила в лікарню

У переддень Дня всіх святих кандидат у мери Дрогобича Андрій Веселий опублікував у своєму Facebook оголошення про організацію безкоштовних маршрутів до міського кладовища. У повідомленні зазначив години і локації, звідки курсуватимуть ці автобуси.

“Робота транспорту організована за ініціативи місцевого бізнесу, щоб якомога більше наших земляків могли з комфортом дістатися до кладовища та вшанувати пам’ять померлих рідних і близьких”, – вказував кандидат у дописі.

1 листопада спостерігачі “Опори” навідалися до залізничного вокзалу у місті Дрогобич. Зрозуміти, який саме транспорт курсує до кладовища, було досить легко, оскільки на автобусі були наліпки “Андрій Веселий”.

Як відомо, за результатами голосування у Дрогобицькій міській територіальній громаді буде другий тур виборів, який найбільш ймовірно відбудеться 22 листопада. За крісло міського голови Дрогобича змагатимуться місцевий бізнесмен-самовисуванець Андрій Веселий (26,5% голосів у першому турі) і чинний міський голова Тарас Кучма (41,48%).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com