У дружини Медведчука з’явилася кіностудія в Росії: її директор — експродюсер популярного українського телешоу

9.03.2024, 11:04
155461

Колишня українська телеведуча Оксана Марченко, більше відома як дружина державного зрадника Віктора Медведчука, відкрила в Росії власну кіностудію. Її директором став колишній продюсер популярного телешоу “Україна має талант”.

Читайте також: У Литві заарештували шпигунів на користь Білорусі: збирали інформацію про збройні сили

Про це повідомили в розслідуванні проєкту “Схеми”.

Як з’ясували журналісти, російське АТ “Ренессанс” (99,99%) та громадянин РФ Олексій Сергійович Басманов (0,01%) восени 2023 року зареєстрували компанію “Вервица Фильм”.

Новостворена фірма вказала сферою своєї діяльності “виробництво кінофільмів, відеофільмів і телевізійних програм”. У лютому 2024 року компанія зареєструвала власний домен — vervica-film.ru.

У розслідуванні нагадали, що Віктор Медведчук вказував власницею АО “Ренессанс” у своїй декларації дружину – Оксану Марченко.

Олексій Басманов, який фігурує як директор цієї кіностудії, раніше був відомий як лінійний продюсер телевізійного шоу “Україна має талант”.

За словами його колишніх колег, він також брав участь у зніманні фільму Оксани Марченко “Паломниця”.

Як повідомлялося раніше, в Україні Оксану Марченко оголосили в розшук. Дружина Медведчука підозрюється у фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com