У ДСНС озвучили втрати та масштаби руйнувань в Україні в результаті масованої ракетної атаки РФ 10 жовтня

11.10.2022, 11:32
128988

В результаті масштабної атаки РФ в Україні руйнувань зазнали об’єкти критичної та цивільної інфраструктури. На місцях “прильотів” виникло понад 30 пожеж, які ліквідували рятувальники.

Читайте також: Естонія офіційно визнає Росію державою-терористом

Оновлені дані щодо руйнувань та людських втрат в результаті ракетних обстрілів 10 жовтня, оприлюднили в ДСНС України.

За інформацією рятувальників, залишається знеструмленим 301 населений пункт у Київській, Львівській, Сумській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

“ДСНС для забезпечення електропостачання залучено 22 електростанції, у тому числі 15 для закладів охорони здоров’я у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській,  Харківській та Чернігівській областях, а також  7 електростанцій для об’єктів критичної інфраструктури. За інформацією енергетиків, відновлено електропостачання до 3 тис. 571 населених пунктів у Полтавській, Сумській, Тернопільській, Львівській, Київській та Хмельницькій областях”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Влучність – рівня Бога: боєць ЗСУ з ПЗРК “Ігла” збив ворожу ракету, яка летіла бомбити українські міста (відео)

Пожежі на місці “прильотів” гасили понад тисячу рятувальників та близько 120 одиниць техніки ДСНС.

За попередніми даними загинуло 19 людей, ще 105 були травмовані.

Нагадаємо, що вчора, 10 жовтня, російські окупанти завдали масованого ракетного обстрілу по містах України. За кілька годин окупанти випустили 83 ракети, 43 з них вдалося збити протиповітряній обороні. Є влучання по об’єктах критичної інфраструктури у 12 регіонах України та Києві.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com